Over

This is me.

Mama, echtgenote, collega, vriendin, people coach, zus, dochter, … vooral gewoon ik.

Geboren in de jaren 1980. Tiener in de jaren 1990, de beste jaren om tiener te zijn. De muziek was goed, we speelden nog buiten maar ook de technologie kwam op gang. We stuurde smsjes die nog geld kosten met een Pay&Go-kaart… en als die op was was het vragen naar extra zakgeld. Of we probeerden ons te houden aan de 5 gratis sms-jes per dag.

Het jongeren tijdschrift Joepie was hot. Met de posters uit de Joepie behingen we onze slaapkamermuren. Elke woensdag eerst langs de dagbladhandel voor we naar school fietste. Sparen voor een Gameboy Color via de Joepie. En stikkertjes van de Coca-Colaflesje bijhouden om de goodies te kunnen aankopen. Mijn eerste GSM was ene van Coca-Cola, daarna ging ik over naar de Nokia 3210.

Twintiger in de jaren 2000… mama geworden en gehuwd (met jawel, de man van mijn leven). Samen gevochten om een mooi leven op te bouwen. Nu dertiger die richting de veertig danst met een tiener van de jaren 2020 die fan is van Tiktok, de Aziatische cultuur en een totaal andere jeugd geniet, maar daarom niet slechter. Ze is fan van K-pop groepen, die enorm te vergelijken zijn met de pop-groepen die in onze jaren ’90 de muziekale plak zwaaide. Maar zeg het haar niet, want dan spelen de tienerhormonen op.