Bloglijst 1

Als ik begin te schrijven, schrijf ik enkele blogs op dezelfde namiddag / avond. Eenmaal geschreven sla ik ze op als concept. In de dagen die volgen lees ik ze opnieuw, pas ik aan waar nodig. Als laatste plan ik een datum en uur om de blogpost online te zetten. 

Kortgeleden schreef ik enkele blogideeën op om een beetje geordend te posten en niet de ene week elke dag een blogpost online te zetten en dan een week stilte te geven. Bij het opschrijven van mijn ideeën bedacht ik me dat het lijstje op zich ook wel een leuk blogonderwerp is.

Wat kunnen jullie de komende weken verwachten:

  • Mijn favoriete boeken top 5;
  • Mijn anti-bucketlist;
  • De achtergrond van mijn favoriet “dessert” + recept;
  • Lijstje met feitjes over mezelf;
  • Netlix-favorieten;
  • Wat ik intussen allemaal geleerd heb over “Chakra’s”;
  • Een blog over het heksenfeest “Lithane”;
  • Het verhaal rond het behalen van mijn rijbewijs;
  • Herinneringen.

Van deze lijst staan een paar logs al in “concept”. Het posten zal niet per se in de volgorde van de lijst gebeuren. Tussendoor zullen er nog andere posts volgen zoals hersenspinsels of onderwerpen waarbij ik stil sta. Niet te vergeten dat Fotomaandag ook steeds op het programma staat.

Benieuwd naar welk onderwerp jullie uitkijken.

Keep on smiling!

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s